< 10 euro | - deel 29 < 10 euro | - deel 29

 

Recepten - Geen maximum - < 10 euro

Pesto-toastjes met ricotta

Pesto-toastjes met ricotta
Als je een lekker hapje op tafel wil zetten bij wijze van aperitief, kan een doodgewoon toastje nog steeds een prima oplossing zijn. Liefhebbers van de mediterraanse keuken zullen smullen van dit heerlijk simpel toastje met verse pesto en ricotta.

Snelle vispannetjes met puree

Snelle vispannetjes met puree
Ben jij ook liefhebber van een smeuïg vispannetje maar kijk je op tegen het lange kookproces? Dan is dit recept een handige oplossing: zonder gek veel werk tover je schattige en lekkere vispannetjes op tafel zonder uren te moeten kokkerellen.

Winter Wonderland

Winter Wonderland
Liefhebbers van een feestelijke en originele cocktail kunnen dit recept niet overslaan. Deze delicieuze cocktail met kokos, wodka en vanille-ijs is een feest voor alle zintuigen en perfect op een winters feestje.

Gegratineerde pasta met kip, prei en erwtjes (Jamie Oliver)

Gegratineerde pasta met kip, prei en erwtjes (Jamie Oliver)
Ovenschotels klaarmaken is altijd een toffe manier van koken: minimaal werk voor een maximaal resultaat. Dit lekker receptje van Jamie Oliver bevat de perfecte combo van smaak en eenvoud. Perfect als je een restje kip hebt. Echte comfort food!

Oosterse runderreepjes met broccoli in slowcooker

Oosterse runderreepjes met broccoli in slowcooker
Het allergrootste voordeel van een slowcooker is het ongelooflijke gebruiksgemak. Je kan het bijna moeilijk omschrijven als koken: alle ingrediënten in je slowcooker (crockpot) en afwachten maar. Het resultaat is immer sappig, mals en smaakvol. Met dit oosters getint recept hoef je nooit meer naar de afhaalchinees.

Wortelpompoensoep met gember en kurkuma

Wortelpompoensoep met gember en kurkuma
Deze stevige wintersoep houdt je gezond tijdens de koude dagen. Bovendien superlekker!

Couscoussalade met venkel en halloumi (Colruyt)

Couscoussalade met venkel en halloumi (Colruyt)
Zin in simpel en lekker veggie? Dan is dit zomers recept van Colruyt de pefecte oplossing. De frisse venkel past perfect bij de smeuïge couscous en hartige halloumi. Heerlijke comfortfood!

Seafood chowder

Seafood chowder
De term 'chowder' doet in de Benelux misschien niet echt een belletje rinkelen, over het kanaal is het echter een absolute klassieker. Het betreft een heerlijk dikke maaltijdsoep die heel gevarieerd kan zijn. Eén van de beste recepten is met lekkers uit de zee. In dit recept ontdek je zelf een ontzettend lekkere maar niet moeilijke Seafood Chowder klaarmaken.

Barracuda

Barracuda
Nood aan vakantie en een beetje zon maar geen centjes om een reisje naar de zon te boeken? Probeer dan deze sprankelende cocktail op basis van rum en ananas. Alsof je echt op reis bent!

Duivenfilet met aardpeer in kaassaus

Duivenfilet met aardpeer in kaassaus
Wanneer de winter haar intrede doet, is het tijd voor stevige en hartverwarmde kost. Eén van de typische seizoensproducten is aardpeer. Noem deze smakelijke knol gerust een vergeten groente. Onterecht, de notige smaak is heerlijk en past perfect bij een lichte kaassaus. Karaktervolle duivenfilets maken dit zondags festijn compleet.

Pizza Quattro Stagioni

Pizza Quattro Stagioni
Deze pizza is een echte classic op het menu in een Italiaans restaurant. De moeilijk uitspreekbare naam betekent letterlijk vier seizoenen, en dat is precies waar deze rijkelijk belegde pizza voor staat!

Mint-Julep

Mint-Julep
De Mint-Julep is een verfrissende cocktail die heel typisch is in het zuiden van de Verenigde Staten. Dit frisse, maar stevige, drankje op basis van bourbon whisky en munt is een perfecte dorstlesser op een hete dag.

Sazerac

Sazerac
De Sazerac is een stevige en niet echt een bekende cocktail. Toch is het een echte, officiële klassieker! Meer zelfs, het zou de oudst bekende cocktail van Amerika zijn! De naam verwijst naar een Cognac-producent die oorspronkelijk de basis leverde voor het karaktervolle recept.

Witte chocomousse (Piet Huysentruyt)

Witte chocomousse (Piet Huysentruyt)
Een dessertje dat altijd past: chocomousse! In dit eenvoudige recept leert Piet Huysentruyt hoe je een variant kan maken met witte chocolade.

Bladerdeeghapjes met kaassaus

Bladerdeeghapjes met kaassaus
Heb je een gezellig feestje gepland en wil warme hapjes serveren? Dan komt dit recept ongetwijfeld van pas! Met eenvoudige mini-bladerdeeghapjes kan je zonder veel moeite heel leuke en gevarieerde aperitiefhapjes klaarmaken. Met dit recept leer je een goede basis.