Recepten - azijn
Gestoofde rodekool
Alle culinaire hoogstandjes ten spijt, er gaat niets boven grootmoeders keuken: alledaagse, stevige en lekkere boerenkost zonder gedoe. Een absolute klassieker die tijdens de wintermaanden niet mag ontbreken: gestoofde rodekool. Het vergt dan wel wat moeite, geduld en fijne smaakpapillen (de finale kruiding is niet eenvoudig), het resultaat is telkens weer hartverwarmend. Aan de slag!
Spek met boontjes en zure saus
Klassieke gerechten uit grootmoeders keuken blijven heel wat eters nauw aan het hart. Ze zijn smakelijk, stevig en eerlijk. Met dit gerecht kan je nooit iets fout doen en de show wordt gestolen door de kinderlijk eenvoudige zure saus. Aan de slag!
Kabeljauwfilet met een uienkorstje, asperges en peterseliepuree
De hoofdrol op tafel tijdens de lente is uiteraard voorbehouden aan ons witte goud: asperges! Veelal worden ze gecombineerd met rood vlees of zalm. In dit recept leer je een bereiding die draait rond lekkere kabeljauwfilet - heerlijk in alle eenvoud.