paneermeel | - deel 2 paneermeel | - deel 2

 

Recepten - paneermeel

Penne met kip en spinaziesaus (Colruyt)

Penne met kip en spinaziesaus (Colruyt)
Deze leuke en smaakvolle ovenschotel met mediterraanse invloeden is niet moeilijk om klaar te maken en bevat heel wat gezonde ingrediënten. Perfect om een tof etentje te organiseren, of een flinke portie comfort food op voorraad te hebben.

Kabeljauwhaasje op Vlaamse wijze met witloofpuree

Kabeljauwhaasje op Vlaamse wijze met witloofpuree
Met dit klassieke recept zal je lekkerbekken plezieren. Het laat de volle smaak van kabeljauw helemaal tot haar recht komen met een simpele, maar doeltreffende bereiding op basis van witte wijn en verse kruiden. De smeuïge en karaktervolle puree maakt deze alledaagse klassieker helemaal af.

Slasoep met kippengehaktballetjes (Jeroen Meus)

Slasoep met kippengehaktballetjes (Jeroen Meus)
Een frisse krop sla is een prima basis voor een knapperige salade, maar wist je dat je er ook een heerlijke soep mee kan bereiden? Met de deskundige hulp van Jeroen Meus maak je een lekkere pot soep die, vooral dankzij de lekkere balletjes, gesmaakt zal worden door het hele gezin!

Champignons gevuld met gehakt

Champignons gevuld met gehakt
Met dit eenvoudige hapje hoef je niet te zwoegen in de keuken maar zullen je gasten wel erg tevreden zijn. Ideaal als aperitiefje tijdens de feestdagen.

Kalkoen in champignonsaus

Kalkoen in champignonsaus
Lekkere alledaagse kost is niet ingewikkeld: een stukje vlees en een fijn groentesausje is dikwijls meer dan voldoende na een lange werkdag.

Gegrilde mosselen

Gegrilde mosselen
Hoewel er weinig kan tippen aan klassiek gegaarde mosselen, zijn ze met een beetje meer aandacht net zo goed in te zetten als simpel hapje of voorgerecht.

Balletjes in tomatensaus met champignons

Balletjes in tomatensaus met champignons
Op zoek naar eenvoudige, nostalgische smaken? Dit recept vertelt je hoe een absolute klassieker uit de keuken van moemoe klaar te maken: balletjes in tomatensaus! De champignons zorgen voor een rijker en voller geheel.

Gehaktballetjes in mosterdsaus

Gehaktballetjes in mosterdsaus
Dit is een lekker en makkelijk receptje dat vooral bij kinderen goed onthaald wordt (indien de mosterdsaus niet té pittig is). De saus is bovendien makkelijk in te vriezen en is ook heel erg lekker met een gestoomd wit visje zoals kabeljauw. Tot slot kan je ook kleinere balletjes maken, zo worden het smakelijke aperitiefballetjes.