Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)? Het beste recept vind je hier! Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.2/5 (5 votes cast)
Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt), 3.2 out of 5 based on 5 ratings
Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)
Recept Afdrukken
Het perfecte zomerdessert is fruitig en vraagt weinig werk. Exact wat deze clafoutis - een typisch Frans gebak - met krieken is! Piet Huysentruyt zorgt er voor dat jouw zonnige taart helemaal juist wordt gebakken.
Clafoutis met krieken (Piet Huysentruyt)
Recept Afdrukken
Het perfecte zomerdessert is fruitig en vraagt weinig werk. Exact wat deze clafoutis - een typisch Frans gebak - met krieken is! Piet Huysentruyt zorgt er voor dat jouw zonnige taart helemaal juist wordt gebakken.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Meng de room en melk met de eieren en suikers in een kom.
  2. Doe in een andere kom de (gezeefde) bloem. Giet er het beslag beetje bij beetje onder en roer goed met een garde. Voeg tot slot het scheutje Kirsch toe.
  3. Stort de uitgelekte krieken uit in een beboterde taartvorm. Overgiet met het deeg.
  4. Zet de taart in een voorverwarmde oven (180°) en laat een half uurtje bakken.
  5. Laat de taart afkoelen en bestrooi met bloemsuiker voor het opdienen. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*