gesmoord? Het allerbeste recept vind je hier! | Recepten.be gesmoord? Het allerbeste recept vind je hier! | Recepten.be

 

Recepten - gesmoord

Kip pilav

Kip pilav
Pilav is een heel populaire manier om graansoorten (voornamelijk rijst) te bereiden in het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Tegenwoordig is het vooral in Turkije een veelvoorkomend (bij)gerecht. Je kan de techniek vergelijken met paella en risotto: nadat de korrels werden gefruit in olie, worden ze traag gaar gesmoord in bouillon met extra ingrediënten naar wens. Het is een erg veelzijdig gerecht dat op ontelbare manieren kan klaargemaakt worden. In dit recept ontdek je een prima basis met kip.

Gesmoord varkensgebraad (slow cooker)

Gesmoord varkensgebraad (slow cooker)
Het allerfijnste aan een slowcooker is dat je zonder zorgen heerlijk kan koken. De trage gaartijd garandeert malse en sappige resultaten. Een varkensgebraadje wordt in de oven snel taai, probeer dus zeker deze bereidingswijze eens uit!