Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Versnijd de chipolata's en het gerookt spek in stukjes.
- Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan en bak het vlees aan.
- Gaar ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
- Scheur de oesterzwammen in stukken en voeg toe aan de pan. Rasp ook het teentje look en voeg toe.
- Snipper aansluitend de sjalot fijn en hak de kruiden (salie en tijm) erg fijn. Voeg toe aan de pan.
- Overgiet met de tomatenblokjes en roer daarna de kruidenkaas door de pan. Roer los met een scheutje water en breng op smaak met een snuifje cayennepeper en zout.
- Laat de saus even verder indikken op een matig vuur.
- Roer de spinazie net voor het opdienen door de saus en werk af met peper en zout. Laat nog even warmen.
- Giet de pasta af, roer door de saus en serveer meteen. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind