Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 15minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
Ingrediënten
- 600 gram chipolata
- 400 gram gerookt spek
- 500 gram pasta penne, farfalle,...
- 400 gram oesterzwammen
- 1 teen knoflook
- 1 sjalot
- enkele takjes tijm
- enkele blaadjes salie
- 2 blikken tomatenblokjes
- 200 gram kruidenkaas
- 400 gram spinazie
- cayennepeper
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Versnijd de chipolata's en het gerookt spek in stukjes.
- Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan en bak het vlees aan.
- Gaar ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
- Scheur de oesterzwammen in stukken en voeg toe aan de pan. Rasp ook het teentje look en voeg toe.
- Snipper aansluitend de sjalot fijn en hak de kruiden (salie en tijm) erg fijn. Voeg toe aan de pan.
- Overgiet met de tomatenblokjes en roer daarna de kruidenkaas door de pan. Roer los met een scheutje water en breng op smaak met een snuifje cayennepeper en zout.
- Laat de saus even verder indikken op een matig vuur.
- Roer de spinazie net voor het opdienen door de saus en werk af met peper en zout. Laat nog even warmen.
- Giet de pasta af, roer door de saus en serveer meteen. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind