Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 20minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Kuis en versnijd alle groentjes in grove stukken.
- Verhit in een ruime pot een flinke scheut olijfolie. Stoof de gesnipperde ui met het teentje look aan.
- Voeg alle andere groentjes toe, kruid met een snuifje peper en zout. Laat even stoven.
- Overgiet met de kippenbouillon en vul aan met water tot alles goed onderstaat. Breng aan de kook.
- Voeg de kipfilet, het takje rozemarijn en de blaadjes laurier toe. Laat een half uurtje pruttelen, tot alle groentjes en de kipfilet gaar zijn.
- Haal de kipfilet en de kruiden uit de soep. Mix fijn.
- Trek de gegaarde kippenfilet in kleinere stukjes. Voeg toe aan de soep en werk naar wens af met peper/zout. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind