Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 6uur |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Laat de stukjes everzwijn op kamertemperatuur komen. Kruid royaal met peper en zout.
- Snijd de plakken gerookt spek in stukjes. Stoof zonder vetstof aan in een pan.
- Schep de spekjes uit de pan en doe in de slowcooker. Schroei de stukjes everzwijn aan in dezelfde pan (voeg eventueel wat boter toe) en doe eveneens in de slowcooker.
- Blus de pan met het bier (of de rode wijn) en roer alle aanbaksels los.
- Bestuif het geschroeide vlees met bloem en roer er de stukjes ui en wortel onder. Vul aan met de wildfond, mosterd en verkruimel de speculaaskoekjes.
- Overgiet met het bier (of rode wijn) en doe er de verse kruiden bij. Kruid bij met een snuifje peper en zout. Laat 6 uur op de zachte stand (of 4 uur op de harde stand) garen.
- Voeg halverwege de zilveruitjes (eventueel diepgevroren) toe. Kruid net voor het opdienen, indien nodig, bij met peper en zout. Lekker met kroketjes en een slaatje. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind