Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Breng de groentebouillon aan de kook. Gaar de parelcouscous gedurende een tiental minuten.
- Versnijd ondertussen de venkelknollen in hapklare stukjes (zonder de harde kern) van zo'n 2 cm.
- Verhit een scheut olijfolie en fruit de stukjes venkel. Breng op smaak met een beetje limoensap, peper en zout.
- Verhit een braadpan. Giet er een beetje olijfolie in en kleur de plakjes halloumi mooi goudbruin.
- Leg de tomatentrosjes tussen de halloumi en kruid met oregano en tijm. Laat nog even bakken tot ze openbarsten.
- Roer de parelcouscous los en meng er de gebakken venkelstukjes en gehakte peterselie onder.
- Serveer de coucous met een trosje tomaten en enkele plakjes halloumi. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind