Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Kook Tijd |
20minuten |
Ingrediënten
- 5 dl groentebouillon
- 200 gram parelcouscous
- 2 venkelknollen
- 250 gram halloumi in plakjes gesneden
- 450 gram trostomaatjes
- 0,5 limoen
- 1 bosje peterselie gehakt
- oregano gedroogd
- tijm gedroogd
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Breng de groentebouillon aan de kook. Gaar de parelcouscous gedurende een tiental minuten.
- Versnijd ondertussen de venkelknollen in hapklare stukjes (zonder de harde kern) van zo'n 2 cm.
- Verhit een scheut olijfolie en fruit de stukjes venkel. Breng op smaak met een beetje limoensap, peper en zout.
- Verhit een braadpan. Giet er een beetje olijfolie in en kleur de plakjes halloumi mooi goudbruin.
- Leg de tomatentrosjes tussen de halloumi en kruid met oregano en tijm. Laat nog even bakken tot ze openbarsten.
- Roer de parelcouscous los en meng er de gebakken venkelstukjes en gehakte peterselie onder.
- Serveer de coucous met een trosje tomaten en enkele plakjes halloumi. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind