VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Couscoussalade met venkel en halloumi (Colruyt)
Zin in simpel en lekker veggie? Dan is dit zomers recept van Colruyt de pefecte oplossing. De frisse venkel past perfect bij de smeuïge couscous en hartige halloumi. Heerlijke comfortfood!
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Breng de groentebouillon aan de kook. Gaar de parelcouscous gedurende een tiental minuten.
  2. Versnijd ondertussen de venkelknollen in hapklare stukjes (zonder de harde kern) van zo’n 2 cm.
  3. Verhit een scheut olijfolie en fruit de stukjes venkel. Breng op smaak met een beetje limoensap, peper en zout.
  4. Verhit een braadpan. Giet er een beetje olijfolie in en kleur de plakjes halloumi mooi goudbruin.
  5. Leg de tomatentrosjes tussen de halloumi en kruid met oregano en tijm. Laat nog even bakken tot ze openbarsten.
  6. Roer de parelcouscous los en meng er de gebakken venkelstukjes en gehakte peterselie onder.
  7. Serveer de coucous met een trosje tomaten en enkele plakjes halloumi. Smakelijk!