Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
- Snipper ondertussen de ui en knoflook fijn. Stoof aan in een flinke scheut olijfolie.
- Kruid met een mespuntje chilipoeder en een flinke lepel gedroogde oregano. Voeg aansluitend de kwartjes champignon toe en laat even aanbakken.
- Blus met de witte wijn en laat de alcohol verdampen.
- Voeg de maïs en tomatenblokjes toe. Laat op een zacht vuur pruttelen.
- Giet de gegaarde pasta af en roer onder de saus. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de saus losser te maken. Werk tot slot af met peper en zout.
- Bestrooi net voor het opdienen met verse basilicum en een beetje gemalen kaas. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind