Recepten - winterseizoen
Herfsttaart
Voor een geslaagde taart hoef je het niet ver te zoeken. De klassieke basisbereiding (bloem, suiker, boter en bloem) voor een cake kan je ook perfect gebruiken om een eenvoudige maar lekkere taart te maken. Gekoppeld met typisch seizoensfruit zorg je voor een geslaagd dessert.
Tags: abrikozenconfituur, appel, appelen, bakken, bloem, boter, cake, eieren, gebak, herfst, herfstseizoen, herfsttaart, kaneel, koffie, oogst, oven, peer, peren, seizoen, suiker, taart, thee, tussendoortje, verjaardag, verjaardagsfeestje, winter, winterseizoen, zoet
Hertengebraad met pompoenpuree (Colruyt)
Het beste aan de feestdagen is dat het wildseizoen volop in gang is. Dat betekent ongelooflijk veel keuze om een heerlijk chique en luxueus feestdiner klaar te maken. Ben je echter niet zo tuk op uren kokkerellen? Dan is dit geslaagde en uiterst gevarieerde recept van Colruyt wat je zoekt.
Tags: aardappelpuree, Belgisch, Belgische keuken, Bourgondisch, chique, feest, feestdagen, feestelijk, Frans, Franse keuken, gebraad, gevarieerd, herfstseizoen, hert, herten, hertengebraad, hertenkalfgebraad, kerst, kerstmis, klassiek, luxe, luxueus, mager vlees, marjolein, nieuwjaar, oud en nieuw, oudjaar, oven, peren, pompoen, pompoenpuree, Provençaalse kruiden, puree, rode ui, room, royaal, rozemarijn, smaakvol, stoemp, tijm, traditie, traditioneel, tuinkruiden, ui, variatie, vlees, wild, wildseizoen, winter, winterseizoen, witloof, zoet