pasta | - deel 2 pasta | - deel 2

 

Recepten - pasta

Gegratineerde pasta met spekjes in tomatensaus

Gegratineerde pasta met spekjes in tomatensaus
Pasta met tomatensaus brengt ons telkens weer bij de klassieke bolognese. Terwijl er heel wat meer mogelijkheden zijn om pasta en tomatensaus te combineren. Dit gerecht draait rond malse spekjes, een selectie groenten die aansluit bij de Franse keuken (ratatouille en cassoulet) en een heerlijk kaaskorstje.

Lauwe pasta met spekjes

Lauwe pasta met spekjes
Een geslaagde barbecue draait meestal rond lekker vlees. De "extra's" zijn echter net zo belangrijk. Met een beetje inspiratie tover je veel meer op tafel dan een paar gesneden groenten. Deze fijne, lauwe pasta is uiterst makkelijk, snel klaar maar bijzonder smakelijk. Een zomerse topper - zeker tijdens een zonnige barbecue.

Pasta met paddenstoelen en garnalen

Pasta met paddenstoelen en garnalen
Met pasta kan je elke dag aan de slag. Het is doorgaans slechts een kwestie van geschikte ingrediënten combineren zonder verdere poespas. Precies wat dit recept is: heerlijk simpele pasta met garnalen, paddenstoelen en paprika.

Pasta paprika met kalkoenreepjes

Pasta paprika met kalkoenreepjes
Op een zonnige, Zomerse dag gaat er niets boven een lekkere pasta. Elke Italiaan zal je vertellen dat een goede pasta smakelijk, simpel en snel klaar is. Net als dit recept!

Pasta pollo Mexicano al forno

Pasta pollo Mexicano al forno
Je gasten verrassen met een formidabele, maar makkelijk te bereiden pasta met een ronkende naam? Dit recept is wat je zoekt! Een pasta geïnspireerd op de Italiaanse en Mexicaanse keuken die heerlijk smaakt en fijne pikante toetsen bevat.

Pasta met scampi in een romige kerstomatensaus

Pasta met scampi in een romige kerstomatensaus
Een pastabereiding kan waanzinnig lekker zijn en is doorgaans niet moeilijk om te maken. Elke Italiaan zal je vertellen dat de basis van een goede pasta begint bij delicate eenvoud - een woord dat perfect bij dit, verrassend, lekker en zelfs feestelijk recept past.