grote uien | grote uien |

 

Recepten - grote uien

Stoverij van haas (Piet Huysentruyt)

Stoverij van haas (Piet Huysentruyt)
Stoverij is zo'n klassiek recept waar je iedereen gelukkig mee maakt. Tijdens het wildseizoen kan je bovendien heerlijk variëren. Vooral haas is het proberen waard, de krachtige smaak van het vlees leent zich uitstekend tot een zoete afwerking met peperkoek en chocolade.

Selder-pompoensoep

Selder-pompoensoep
Soep is niet te missen is een gebalanceerd weekmenu. Makkelijk, gezond en weinig moeite zijn de sleutelwoorden. Meer hoeft dat toch niet te zijn? Dit soepje is heerlijk lekker en verdrijft de kilte van de gure herfstdagen.

Waterzooi met parelhoen, asperges en erwtjes (Sofie Dumont)

Waterzooi met parelhoen, asperges en erwtjes (Sofie Dumont)
Een klassieke waterzooi is met recht en rede een populair gerecht. Je kan er alle kanten mee uit en het resultaat is bijna altijd geslaagd. Deze variant van Sofie Dumont is verrassend lekker en origineel. De malse asperges en zachte parelhoen zullen je gasten doen smullen.