Recepten - grote kipfilets
Pollo al Marsala
De ster in dit recept is Marsala, een Italiaanse versterkte wijn uit Sicilië. Het veelzijdige drankje heeft veel karakter en bestaat in droge en zoete varianten. Behalve een uitstekend aperitief, combineert het fantastisch met allerlei kazen. In dit mediterrane gerecht zorgt een royale scheut Marsala voor een eigenzinnig sausje dat heerlijk smaakt bij de malse kipfilets.
Tags: authentiek, basilicum, bloem, champignons, drank, Italië, kip, kipfilet, knoflook, koken met drank, koken met wijn, kruidig, look, Marsala, mediterraans, middellandse zee, niet moeilijk, olijfolie, oregano, paddenstoelen, pasta, pijnboompitjes, pijnboompitten, pollo, Pollo al Marsala, rustiek, saus, Sicilië, sjalot, sterke drank, vakantie, vakantiegevoel, versterkte wijn, wijn, zomer, zonnig
Kipfilets met rucolapesto
Een kipfilet is lekker, maar toch ook een beetje gewoon. Dat is gelukkig snel opgelost door ze te vullen. In dit recept ontdek je hoe een heerlijke rucolapesto van een simpele kipfilet een verrassende maaltijd kan maken.
Tags: ementaler, gegratineerd, gemalen kaas, gesmolten kaas, gevogelte, gevuld, gratineren, grillen, groene pesto, Gruyère, kaas, kip, kipfilet, kippenwit, knoflook, look, makkelijk, mozzarella, olie, olijfolie, origineel, oven, parmezaan, parmezaanse kaas, pesto, pijnboompitjes, pijnboompitten, rucola, rucola pesto, snel klaar, verrassend, vullen