Dit gerecht is een echte klassieker in de Franse bistro-keuken: een verse hamburger met een eitje, een paardenoog, op. Het is een snel gerecht dat de maag goed vult en er leuk uitziet. Perfect wanneer je weinig tijd hebt (en een gezonde levensstijl net iets minder belangrijk mag zijn)!
Dit gerecht is een echte klassieker in de Franse bistro-keuken: een verse hamburger met een eitje, een paardenoog, op. Het is een snel gerecht dat de maag goed vult en er leuk uitziet. Perfect wanneer je weinig tijd hebt (en een gezonde levensstijl net iets minder belangrijk mag zijn)!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 5minuten | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 5minuten |
Kook Tijd |
10minuten |
Instructies
- Laat de hamburgers op kamertemperatuur komen.
- Smelt een klontje boter in een pan. Bak de burgers gedurende enkele minuten langs elke kant tot ze naar wens gebakken zijn.
- Haal de gebakken burgers uit de pan. Dek af met aluminiumfolie en laat rusten.
- Bak ondertussen in dezelfde pan de eitjes. Voeg indien nodig eerst een beetje verse boter toe. Kruid met peper en zout.
- Schik op elke burger één ei. Gebruik eventueel een ronde vorm om ze uit te steken zodat ze mooier passen op de hamburgers.
- Serveer de burgers met frietjes en koude of warme groentjes naar wens. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind