Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
Ingrediënten
- 400 gram Cappelletti gevuld met vlees, ricotta,...
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 mespunt chilipoeder
- oregano gedroogd
- 250 gram Parijse champignons in kwartjes
- 1 glas witte wijn
- 800 gram tomatenblokjes blik
- 200 gram maïs blik, uitgelekt
- olijfolie
- peper en zout
- 1 bosje basilicum
- 100 gram gemalen kaas
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
- Snipper ondertussen de ui en knoflook fijn. Stoof aan in een flinke scheut olijfolie.
- Kruid met een mespuntje chilipoeder en een flinke lepel gedroogde oregano. Voeg aansluitend de kwartjes champignon toe en laat even aanbakken.
- Blus met de witte wijn en laat de alcohol verdampen.
- Voeg de maïs en tomatenblokjes toe. Laat op een zacht vuur pruttelen.
- Giet de gegaarde pasta af en roer onder de saus. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de saus losser te maken. Werk tot slot af met peper en zout.
- Bestrooi net voor het opdienen met verse basilicum en een beetje gemalen kaas. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind