Recept - Marokkaanse kipfilets

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Marokkaanse kipfilets
Recept Afdrukken
Een kipfilet is op zich weinig speciaal, een beetje saai zelfs. Een verfijnde selectie kruiden kan dan een oplossing zijn. In dit recept zorgen exotische smaakmakers zoals koriander, kaneel, kurkuma voor een verrassende smaaksensatie.
Marokkaanse kipfilets
Recept Afdrukken
Een kipfilet is op zich weinig speciaal, een beetje saai zelfs. Een verfijnde selectie kruiden kan dan een oplossing zijn. In dit recept zorgen exotische smaakmakers zoals koriander, kaneel, kurkuma voor een verrassende smaaksensatie.
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
4personen 10minuten 1uur
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Passieve Tijd
1uur
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Doe de kipfilets in een ovenschaal.
  2. Voeg alle smaakmakers toe en overgiet met een flinke scheut olijfolie en wat vers geperst limoensap.
  3. Meng alles grondig door elkaar en laat indien mogelijk één uur (bij voorkeur één nacht) rusten.
  4. Gaar de filets 30 minuten in een voorverwarmde oven op 160°.
  5. Bestrooi net voor het serveren met vers gesnipperde koriander. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*