Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 20minuten | 30minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 20minuten |
Kook Tijd |
30minuten |
Ingrediënten
- 4 grote kipfilets
- 100 gram rucola
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel pijnboompitjes
- 50 gram Parmezaanse kaas geraspt
- 50 gram gemalen mozzarella optioneel
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Doe de rucola, teentjes look, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas in een blender.
- Voeg een flinke scheut olijfolie toe en mix tot een smeuïge brij. Voeg indien nodig meer olijfolie toe en breng op smaak peper/zout.
- Snijd de kipfilets in over de lengte. Lepel er wat pesto in en bind samen met keukentouw of prik er enkele houten stokjes door om samen te houden.
- Wrijf de buitenzijde van de gevulde filets in met nog wat pesto en schik ze in een ovenschaal.
- Bestrooi eventueel met een beetje mozzarella - niet gezond, wel lekker smeuïg - en schuif in een voorverwarmde oven (180°).
- Laat een half uurtje garen, tot de kipfilets helemaal gegaard zijn. Lekker met gegrilde groentjes (die je rond de filets kan schikken). Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind