Het geheim van een lekkere salade zit 'm in een zorgvuldige variatie van smaken. Dat weet het kookteam van Colruyt ook, zoals deze smaakvolle salade met typische Italiaanse ingrediënten (pasta! pesto! prosciutto! mozzarella! tomaatjes!) en heerlijk zoete aardbeien bewijst. Deze zomerse smaakbom is heerlijk als lunch of licht avondmaal.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Breng een ruime hoeveelheid lichtgezouten water aan de kook. Gaar de pasta al dente, giet af en roer er de groene pesto onder. Laat afkoelen.
- Schroei terwijl de pasta kookt de pijnboompitjes goudbruin in een pan met antikleeflaag.
- Versnijd de aardbeien en kerstomaatjes in twee of vier.
- Voeg de afgekoelde pasta, rucola, basilicumblaadjes en mozzarellabolletjes toe. Besprenkel met wat olijfolie en meng voorzichtig onder elkaar.
- Halveer de plakjes prosciutto en rol op tot roosjes. Werk er de salade mee af en besprenkel tot slot met de geroosterde pijnboompitjes. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Hallo
Waarvoor dient de aardbeienconfituur?
mvg Carine
Hoi Carine, dat is een foutje in de ingrediëntenlijst. Dat moest uiteraard gewoon aardbeien zijn. We passen het aan!