Recepten - hazelnoten
Toastjes met gerookte zalmmousse (Colruyt)
Een goed gevulde schaal met lekkere toastjes mag niet ontbreken op een feestje. Dit eenvoudige recept van Colruyt laat je smeuïge toastjes maken met zalm, heerlijk.
Tags: aperitief, aperitiefhapje, bezoek, brood, dille, feest, feestelijk, gerookt, gerookte zalm, hapjes, hazelnoten, kaas, kerst, kerstmis, mierikswortel, mousse, roomkaas, smeuïg, toastjes, vis, voorgerecht, zalm, zalmmousse
Garnalen met gepureerde bloemkool (Pascale Naessens)
Voor verrassende recepten die helemaal niet zo moeilijk en bovenal erg gezond, moet jij bij Pascale Naessens zijn. Haar kookboeken doen het uitstekend, en dat is geen toeval. Probeer het ook eens: dit simpele recept zit boordevol smaak.
Tags: afslanken, bloemkool, garnalen, genieten, gepureerd, gezond, grijze garnalen, hazelnoot, hazelnoten, mager, mijn pure keuken, noordzee, noten, notenolie, Pascale Naessens, puree, raketsla, rucola, simpel
Ardeens varkenshaasje met peperroomsaus, krieltjes en witloof-appelsalade
Met een varkenshaasje, de filet, kan je zonder lastige trucjes lekkere gerechten maken. Het sappige vlees heeft enkel wat tijd nodig om rustig te garen. Serveer daarenboven met geschikte groentjes en dito saus om je gasten een geweldig diner te bezorgen. In dit recept gaan we bovendien aan de slag met een Ardeense varkenshaas: licht gerookt en daardoor nog fijner van smaak. Ideaal op een kille herfst- of winteravond.
Tags: aardappelen, appel, Ardeens, Ardeense varkenshaas, Ardennen, België, Belgisch, boerenkost, cognac, eenvoudig, feest, feestelijk, filet van varken, gerookt, granny smith, groene appel, hazelnoot, hazelnoten, herfst, krielaardappel, krielaardappeltjes, krieltjes, niet moeilijk, peper, peperroomsaus, rode ui, roomsaus, rozemarijn, saus, sjalot, tijm, Varken, varkenshaas, varkensvlees, winter, witloof, witloofsalade