Recepten - stevige, witte vis
Oosterse vispapillot met gebakken rijst
Vispapillots zijn om zo veel redenen het klaarmaken waard! Niet moeilijk, niet echt alledaags, makkelijk om mee te variëren en bovenal heel gezond. Zo'n gestoomd stukje vis met groenten heeft dan ook niet veel nodig om te schitteren op je bord. Een passende gebakken rijst maakt het maal af!
Tags: anders, Aziatisch, bonen, boontjes, curry, gebakken rijst, gember, gestoomd, gezond, low carb, mager, nasi, nasi goreng, Oosters, Orientaals, origineel, oven, papillot, papillots, prinsessenbonen, prinsessenboontjes, rijst, rode curry, soja, sojasaus, sojascheuten, stomen, Thais, tomaat, vis, vispapillot, vispapillots, witte wijn
Oosterse viswok met gemengde rijst
Wokken is altijd een plezant, makkelijk, snel en veelal gezond. Dat laatste heeft doorgaans vooral te maken met de Aziatische invloeden die we gewoon zijn te gebruiken: veel groentjes, weinig vlees en tout court mager. Dit lekkere recept combineert scampi (of garnaalstaarten) en stukjes witte vis met typische smaken en krokante groentjes op een bedje van gemengde - en daardoor erg opvallende - rijst.
Tags: Aziatisch, Azië, chili, China, Chinees, exotisch, gemengde rijst, gezond, japan, Japans, kabeljauw, kool, koolvis, koriander, look, mager, makkelijk, Oosters, Orientaals, paprika, pikant, pittig, rijst, rode ui, scampi, schroeien, simpel, snel, soja, sojasaus, spitskool, Thai, Thailand, ui, victoriabaars, vis, vlug, wereld, wereldkeuken, witte vis, wok, wokken, wortel, zwarte rijst