Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Laat de scampi op kamertemperatuur komen en kruid met peper en zout.
- Versnijd ondertussen de courgette, paprika, champignons en snijdbonen in hapklare stukken. Snipper de lente-ui fijn en halveer de kerstomaten.
- Breng de bouillon aan de kook. Overgiet er de couscous mee en laat afgedekt rusten gedurende een vijftal minuten.
- Verhit ondertussen een scheut olijfolie in een ruime pan en stoof de groentjes aan met een snuifje peper en zout. Laat even garen op een zacht vuur.
- Meng er, eenmaal de groentjes warm maar knapperig zijn, de scampi onder. Laat even warmen.
- Klop de couscous los met een klontje boter en voeg toe aan de groentjes met scampi. Kruid af met voldoende ras-el-hanout en eventueel nog wat peper/zout. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind