Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
1pizza | 10minuten | 10minuten |
Ingrediënten
Porties: pizza
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Verhit een scheutje olijfolie in een steelpan en fruit de gesnipperde sjalot met het geplette teentje look.
- Voeg de tomatenpassata toe en laat enkele minuutjes pruttelen. Kruid af met peper, zout en voldoende gedroogde oregano.
- Rol het deeg zorgvuldig uit en bedek met een fijn laagje saus. Overdrijf niet.
- Trek de ham in stukjes en snipper de champignons in fijne plakjes. Bedek er de pizza mee. Overdrijf opnieuw niet.
- Bestrooi de pizza met nog wat oregano en verdeel er tot slot de kaas over. Schuif in de hete oven en laat een tiental minuutjes garen. Smakelijk!
Notities
Tip: enkele kleine stukjes rode paprika zijn een lekkere toevoeging. Ook een paar plakjes mozzarella passen goed.
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind