Penne pesto met broccoli en kastanjechampignons (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier! Penne pesto met broccoli en kastanjechampignons (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Penne pesto met broccoli en kastanjechampignons (Sandra Bekkari)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (7 votes cast)
Penne pesto met broccoli en kastanjechampignons (Sandra Bekkari), 4.0 out of 5 based on 7 ratings
Penne pesto met broccoli en kastanjechampignons (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Het succes van Sandra Bekkari haar recepten zit in eenvoud, smaak en gezondheid. Daar is dit snelle recept een leuk voorbeeld van: een klassieke pasta pesto wordt zo veel meer na de Bekkari-makeover door toevoeging van broccoli en champignons.
Penne pesto met broccoli en kastanjechampignons (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Het succes van Sandra Bekkari haar recepten zit in eenvoud, smaak en gezondheid. Daar is dit snelle recept een leuk voorbeeld van: een klassieke pasta pesto wordt zo veel meer na de Bekkari-makeover door toevoeging van broccoli en champignons.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in licht gezouten water.
  2. Meng ondertussen alle ingrediënten voor de pesto in een blender/cutter/... en mix tot een fijne saus. Roer los met een scheutje water en breng verder op smaak met peper en zout.
  3. Roerbak de broccoliroosjes in een scheutje olijfolie in een ruime pan. Breng op smaak met peper en zout. Geen fan van knapperige broccoli? Stoom de roosjes dan kort op voorhand.
  4. Haal de aangebakken broccoliroosjes uit de pan en houd warm.
  5. Stoof in dezelfde pan de halve maantjes rode ui aan in olijfolie.
  6. Voeg de kwartjes champignon toe en blus met de sojasaus. Laat even stoven en kruid royaal met verse peterselie en zwarte peper (sojasaus bevat voldoende zout).
  7. Roer de broccoliroosjes en pasta door de champignons. Voeg tot slot de pesto toe en werk af met nog enkele blaadjes basilicum en schilfers Parmezaanse kaas. Smakelijk!
Deel dit Recept

Comments

  1. Greentea zegt:

    Super lekker 🙂 (heb 200gr gehakt toegevoegd)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Laat een antwoord achter aan Greentea Reactie annuleren

*