Het succes van Sandra Bekkari haar recepten zit in eenvoud, smaak en gezondheid. Daar is dit snelle recept een leuk voorbeeld van: een klassieke pasta pesto wordt zo veel meer na de Bekkari-makeover door toevoeging van broccoli en champignons.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in licht gezouten water.
- Meng ondertussen alle ingrediënten voor de pesto in een blender/cutter/... en mix tot een fijne saus. Roer los met een scheutje water en breng verder op smaak met peper en zout.
- Roerbak de broccoliroosjes in een scheutje olijfolie in een ruime pan. Breng op smaak met peper en zout. Geen fan van knapperige broccoli? Stoom de roosjes dan kort op voorhand.
- Haal de aangebakken broccoliroosjes uit de pan en houd warm.
- Stoof in dezelfde pan de halve maantjes rode ui aan in olijfolie.
- Voeg de kwartjes champignon toe en blus met de sojasaus. Laat even stoven en kruid royaal met verse peterselie en zwarte peper (sojasaus bevat voldoende zout).
- Roer de broccoliroosjes en pasta door de champignons. Voeg tot slot de pesto toe en werk af met nog enkele blaadjes basilicum en schilfers Parmezaanse kaas. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Super lekker
(heb 200gr gehakt toegevoegd)