Gezond lunchen betekent brood en beleg vervangen door een weelde aan groentjes. Geen idee hoe daar aan te beginnen? Dan is deze geweldige lunch-salade van Colruyt een perfect begin. Bovendien kan je deze salade perfect inzetten als bijgerecht, bijvoorbeeld tijdens een barbecue.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 40minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Breng de groentebouillon aan de kook. Gaar de linzen, samen met een snuifje tijm, gaar (ca. 35 minuten). Laat daarna uitlekken en afkoelen.
- Spoel de quinoa onder koud water en gaar vervolgens in een ruime hoeveelheid gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat eveneens uitlekken en afkoelen.
- Meng de afgekoelde quinoa met de linzen, de stukjes komkommer, paprika, rode ui en peterselie.
- Roer de salade goed om en breng op smaak met olijfolie, appelazijn, peper en zout. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind