Als je op zoek bent naar een originele en zomerse salade als bijgerecht (barbecue, koude schotel, tapas,...) is deze kikkererwtensalade een top-idee. Met een paar ingrediënten zorg je voor een verrassende en frisse toets bij allerlei bereidingen.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 5minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Rooster de paprika op het vuur (barbecue/gasvuur) of in de oven tot de schil zwart ziet. Laat even afkoelen.
- Pel de geroosterde paprika en versnijd in stukjes.
- Meng de stukjes paprika met de kikkererwten. Roer er een flinke lepel olijfolie onder.
- Versnijd de olijven in plakjes. Snipper de peterselie en munt fijn en meng met de schijfjes olijf onder de kikkererwten.
- Fris op met wat citroensap en kruid af met peper en zout. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind