VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kikkererwtensalade met geroosterde paprika
Als je op zoek bent naar een originele en zomerse salade als bijgerecht (barbecue, koude schotel, tapas,…) is deze kikkererwtensalade een top-idee. Met een paar ingrediĆ«nten zorg je voor een verrassende en frisse toets bij allerlei bereidingen.
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
5minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Rooster de paprika op het vuur (barbecue/gasvuur) of in de oven tot de schil zwart ziet. Laat even afkoelen.
  2. Pel de geroosterde paprika en versnijd in stukjes.
  3. Meng de stukjes paprika met de kikkererwten. Roer er een flinke lepel olijfolie onder.
  4. Versnijd de olijven in plakjes. Snipper de peterselie en munt fijn en meng met de schijfjes olijf onder de kikkererwten.
  5. Fris op met wat citroensap en kruid af met peper en zout. Smakelijk!