Met een mals stukje zalmfilet kan je in de keuken alle kanten op. In dit recept kiest het kookteam van Colruyt voor een zonnige bereiding met kerstomaatjes, broccoli, gemarineerde artisjok, mozzarella en pasta. Een heerlijk licht gerecht dat snel klaar is en het uitstekend doet op een warme zomerdag.
Met een mals stukje zalmfilet kan je in de keuken alle kanten op. In dit recept kiest het kookteam van Colruyt voor een zonnige bereiding met kerstomaatjes, broccoli, gemarineerde artisjok, mozzarella en pasta. Een heerlijk licht gerecht dat snel klaar is en het uitstekend doet op een warme zomerdag.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 15minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
Ingrediënten
- 4 zalmfilets
- 500 gram broccoli in fijne roosjes
- 350 gram kerstomaten verschillende kleuren
- 1 bosje lente-ui
- 270 gram gemarineerde artisjokharten
- 150 gram mozzarellabolletjes
- 500 gram volkoren penne
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Breng de pasta aan de kook in gezouten water. Laat garen volgens de instructies op de verpakking. Voeg 5 minuten voor het einde de broccoliroosjes toe.
- Halveer ondertussen de kerstomaatjes, snipper de lente-ui fijn en versnijd de artisjokharten in vier. Bewaar de olie.
- Giet een drietal eetlepels olie van de artisjokharten in een pan. Bak er de zalmfilets enkele minuten langs elke kant in aan. Kruid af met peper en zout.
- Haal de gebakken stukken vis uit de pan en houd warm. Bak de gesnipperde lente-ui kort aan in dezelfde pan.
- Meng de gegaarde pasta en broccoliroosjes met de stukjes artisjok, kerstomaat, mozzarella en lente-ui. Serveer met de gebakken zalm. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind