Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 10minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Verwijder de steeltjes van de champignons. Snijd de steeltjes extra fijn (of gebruik een blender).
- Meng het gehakt met de fijngesneden steeltjes, geplette pistachenoten, het ei, het paneermeel, het geplette teentje look en de gesnipperde sjalot. Breng op smaak met voldoende peper en zout.
- Vul de champignons met het gehakt.
- Schuif de gevulde champignons in een voorverwarmde oven (180°) en laat een tiental minuutjes garen. Varieer de gaartijd naargelang de grootte van de champignons. Smakelijk!
Notities
Met dit recept kan je nog behoorlijk wat variëren door het gehakt verder te kruiden. Denk aan kerrie, paprikapoeder, barbecuesaus,... Tot slot kan je deze gevulde champignons vanzelfsprekend op voorhand klaarmaken, dan hoef je ze slechts in de oven te schuiven. Ideaal tijdens de (drukke) feestdagen.
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind