Recepten - reemedaillon
Hindemedaillon met geroosterde aardpeer en een romige whiskeysaus
![Hindemedaillon met geroosterde aardpeer en een romige whiskeysaus Hindemedaillon met geroosterde aardpeer en een romige whiskeysaus](https://jouw-receptonline.nl/wp-content/uploads/Hindemedaillon-met-geroosterde-aardpeer-en-een-romige-whiskeysaus-e1512077364585.jpg)
Tijdens de feestdagen is wild een niet te versmaden klassieker. Het karaktervolle vlees geeft elk etentje een feestelijk randje. In dit recept worden malse hindemedaillons geflankeerd door een typische wintergroente: aardpeer. De notige smaak is verrassend vol en fris. Afgewerkt met een rijkele whiskey-saus kan het feest niet meer stuk!
Tags: aardpeer, aardperen, bouillon, chique, feest, feestelijk, gegrild, geroosterd, herfst, hinde, hindemedaillon, kalfsbouillon, kalfsfond, kerst, kerstmis, look, medaillon, mosterd, oven, ree, reemedaillon, room, roomsaus, royaal, rozemarijn, saus, scotch, whiskey, whisky, wild, wildseizoen, winter