Recepten - spitskool
Oosterse viswok met gemengde rijst
Wokken is altijd een plezant, makkelijk, snel en veelal gezond. Dat laatste heeft doorgaans vooral te maken met de Aziatische invloeden die we gewoon zijn te gebruiken: veel groentjes, weinig vlees en tout court mager. Dit lekkere recept combineert scampi (of garnaalstaarten) en stukjes witte vis met typische smaken en krokante groentjes op een bedje van gemengde - en daardoor erg opvallende - rijst.
Tags: Aziatisch, Azië, chili, China, Chinees, exotisch, gemengde rijst, gezond, japan, Japans, kabeljauw, kool, koolvis, koriander, look, mager, makkelijk, Oosters, Orientaals, paprika, pikant, pittig, rijst, rode ui, scampi, schroeien, simpel, snel, soja, sojasaus, spitskool, Thai, Thailand, ui, victoriabaars, vis, vlug, wereld, wereldkeuken, witte vis, wok, wokken, wortel, zwarte rijst