Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Ingrediënten
- 200 gram ansjovis In (zure) olie.
- 1 halve ijsbergsla
- 100 gram kerstomaten In partjes gesneden.
- 1 wortel In fijne reepjes gesneden.
- 1 zoete minipaprika In ringen gesneden.
- 100 gram maïs
- 50 gram kappertjes
- 1 lente-ui In ringen gesneden.
- verse peterselie fijngesneden
- peper en zout
- 2 eetlepels olijfolie
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Eenmaal alle groentjes gekuist en gesneden zijn zoals aangegeven in de ingrediëntenlijst, is het slechts kwestie van alles netjes te dresseren.
- Maak een bedje van sla en strooi hier nonchalant reepjes wortel, partjes kerstomaat en paprikaringen over. Bewaar bovenal een mooi evenwicht. Zorg voor een eerste, lichte kruiding van peper, zout en peterselie.
- Voeg wat stukjes maïs, kappertjes en ringetjes lente-ui toe. Helemaal bovenaan plaats je enkele ansjovisjes in een stervorm.
- Werk af met een tweede, lichte kruiding van peper, zout en peterselie. Doe er ook enkele druppels olijfolie over en presenteer met een takje peterselie. Makkelijk, snel en gezond. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind