Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 4 eetlepels verse kaas
- 1 theelepel Provençaalse kruiden
- peper en zout
- 1 handvol blaadjes basilicum
- 1 handvol zongedroogde tomaatjes
- prikkers
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Spoel de komkommer en snijd in de lengte in twee helften. Lepel de zaadlijsten weg met een koffielepel.
- Meng de verse kaas met de Provençaalse kruiden. Breng verder op smaak met peper en zout naar wens. Je kan ook wat pit toevoegen door een mespuntje cayennepeper te gebruiken.
- Vul de twee komkommerhelften met de kruidenkaas. Druk goed aan.
- Snijd de twee delen komkommer in stukjes van ongeveer één centimeter dik. Let er op dat de kaas netjes blijft zitten.
- Steek op een prikker een zongedroogd tomaatje (of een stuk, indien te groot) en een blaadje basilicum. Steek telkens zo'n prikker in een komkommermaantje. Helemaal klaar, smakelijk!
Notities
Dit voorgerecht is makkelijk op voorhand te maken, bewaren in de koelkast is uiteraard aangewezen. Anderzijds ben je hier op geen 10 minuutjes klaar mee.
Deel dit Recept
Speak Your Mind