Voor een snelle, comfortabele hap die ook kidsproof is mag je rekenen op het receptenteam van Colruyt. Dit snelle gerecht combineert pasta in een romig sausje met stukjes bloemkool en kippenboomstammetjes. Perfect om een drukke werkdag zonder moeite af te sluiten.
Voor een snelle, comfortabele hap die ook kidsproof is mag je rekenen op het receptenteam van Colruyt. Dit snelle gerecht combineert pasta in een romig sausje met stukjes bloemkool en kippenboomstammetjes. Perfect om een drukke werkdag zonder moeite af te sluiten.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Kook Tijd |
20minuten |
Ingrediënten
- 1 bloemkool
- enkele takjes tijm
- 200 gram verse roomkaas
- 400 gram penne
- 2 eetlepels rode pesto
- 4 kippenboomstammetjes
- boter
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Versnijd de bloemkool in roosjes en breng aan de kook in gezouten water met enkele takjes tijm.
- Bak de kippenboomstammetjes op een matig vuur terwijl de bloemkool gaart.
- Breng daarnaast de pasta aan de kook in gaar volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
- Giet de gegaarde pasta af en roer er onmiddellijk de roomkaas en pesto door.
- Verdeel de gegaarde stukjes bloemkool over de pasta en serveer met de boomstammetjes. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind