Die opvallende naam doet weinig vermoeden over de aard van deze originele cocktail. Het is eentje gevorderden door het behoorlijk lijstje ingrediënten én het flinke alcohol-percentage - ondanks de fruitige smaak (wat meteen de griezelige naam verklaart!). Deze is alleszins het proberen waard, de smaak is vol en uniek, onder meer door de aanwezigheid van absint.
Die opvallende naam doet weinig vermoeden over de aard van deze originele cocktail. Het is eentje gevorderden door het behoorlijk lijstje ingrediënten én het flinke alcohol-percentage - ondanks de fruitige smaak (wat meteen de griezelige naam verklaart!). Deze is alleszins het proberen waard, de smaak is vol en uniek, onder meer door de aanwezigheid van absint.
Porties | Prep Tijd |
1cocktail | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
1cocktail | 10minuten |
Ingrediënten
- 3 cl witte rum
- 3 cl bruine rum
- 1 cl absint
- 1 cl maraschino-likeur
- 6 cl ananassap bij voorkeur vers
- 4 cl appelsiensap bij voorkeur vers
- 4 cl limoensap bij voorkeur vers
- 1 druppel grenadine
- 1 schep crushed ijs
Porties: cocktail
Ingrediënten
Porties: cocktail
|
Instructies
- Giet alle ingrediënten, met uitzondering van de grenadine, in een shaker. Vul aan met ijs en schud goed.
- Strain de cocktail in een ruim en hoog (eventueel origineel) cocktail-glas.
- Doe er een schepje crushed ice bij, voeg het druppeltje grenadine voor de kleur toe en roer kort om. Serveer meteen, eventueel voorzien van nog wat originele garnering (zeste, munt,...).
Deel dit Recept
Speak Your Mind