Dit recept is één van Pascale Naessens haar favoriete creaties. Ze maakt het graag klaar wanneer er weinig tijd is. Laat je niet afschrikken door het korte ingrediëntenlijstje, dit snelle keto-gerecht is heel smaakvol en lekker gezond.
Dit recept is één van Pascale Naessens haar favoriete creaties. Ze maakt het graag klaar wanneer er weinig tijd is. Laat je niet afschrikken door het korte ingrediëntenlijstje, dit snelle keto-gerecht is heel smaakvol en lekker gezond.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
2personen | 10minuten | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
2personen | 10minuten |
Kook Tijd |
10minuten |
Ingrediënten
- 300 gram spinazie
- 3 pruimtomaten
- 1 pakje halloumi
- 2 eetlepels ras el hanout
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Spoel de spinazie (indien nodig) en laat goed uitlekken.
- Versnijd de tomaten in plakjes. Stoof ze aan in een scheutje olijfolie in een ruime pan met het deksel er op.
- Bestrooi de tomaten na 3 minuten stoven met ras-el-hanout, peper en zout.
- Voeg de spinazie toe met een vers scheutje olijfolie. Laat kort verder sudderen met het deksel er op.
- Versnijd ondertussen de halloumi in blokjes. Voeg na 3 minuten toe en laat nog 2 minuten mee bakken.
- Serveer meteen in kommetjes. Smakelijk!
Notities
Pascale gebruikt bij voorkeur biologische spinazie omdat die dikker van blad is en daardoor minder water bevat. Met gewone spinazie wordt dit gerecht snel een soepje, waarschuwt ze.
Deel dit Recept
Speak Your Mind