Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
2personen | 10minuten | 105minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Verhit de olie in een grote steelpan op een middelgrote vlam
- Voeg de sjalotjes en uien toe en kook deze 3-4 minuten totdat zij zacht zijn geworden
- Voeg de gember, knoflook en pepers toe. Blijf deze voor ongeveer 1 minuut roeren
- Doe het rundvlees erbij en blijf deze roeren totdat het bruin begint te worden
- Zet ook de groente of runderbouillon erbij en laat het geheel opkoken
- Maak de vlam kleiner totdat het geheel begin te sudderen en doe de pan dicht. Het geheel kookt nog 1 uur en 15-30 minuten totdat het vlees gaar is
- Breng een grote pot water aan de kook en kook de udon noedels aan de hand van de instructies op de verpakking
- Giet de noedels af en spoel ze onder koud water
- Zet de noedels apart
- Voeg de worteltjes toe aan de sudderende soep en doe dit dicht voor 6-8 minuten totdat de worteltjes krokant-gaar zijn
- Draai de suiker, bonensaus en soyasaus bijeen in een kleine kom totdat de suiker is opgelost. Roer het geheel vervolgens in de soep
- Voeg tijdens het roeren de maizena toe aan de soep en laat het geheel ongeveer 1 minuut koken totdat de soep dik is geworden
- Voor het opdienen verdeel je de noedels in 2 kommen
- Je roert de Romeinse sla in de bouillon en schept hete soep in elke kom
- Garneer het geheel met fijngesneden sjalotjes en lente-uitjes en dien het zo snel mogelijk op
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind