Dit snelle recept noemde de Italiaanse chef zijn 'store cupboard favourit'; een recept dat je dat je met weinig en makkelijk te bewaren ingrediënten kan klaarmaken. Onderschat de eenvoud van dit recept niet, het resultaat is een opvallend smaakvolle pasta!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Gaar de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit ondertussen een scheut olijfolie. Fruit de knoflook, gember, chili en twee derde van de gesnipperde peterselie.
- Voeg de passata toe en breng zachtjes aan de kook.
- Laat de tonijn even uitlekken en voeg toe aan de saus. Breek in stukjes met een lepel. Kruid de saus met peper en zout.
- Giet de gegaarde pasta af, maar bewaar een deel van het kookvocht.
- Roer de pasta door de saus. Voeg eventueel wat van het kookvocht toe om de saus losser te maken.
- Bestrooi net voor het serveren met de rest van de gesnipperde peterselie en nog wat zwarte peper. Heerlijk met een glaasje rode wijn. Smakelijk!
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind