Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 10minuten |
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Breng de pasta aan de kook in een ruime hoeveelheid water met voldoende zout of een bouillonblokje. Laat volgens de instructies op de verpakking garen.
- Fruit ondertussen de fijngesneden sjalot in een weinig olijfolie. Voeg dadelijk de stukjes wortel en paprikareepjes toe. Laat even sudderen.
- Voeg na enkele minuten de spekreepjes en de fijngehakte spinazie toe. Breng op smaak met wat peper en eventueel zout. Let op met zout: gerookt spek bevat veelal voldoende zout. Laat sudderen terwijl de pasta verder gaart.
- Eenmaal de pasta perfect gegaard is, voeg je wat kookvocht toe aan de bereiding. Giet de pasta af en roer onder de groentjes met spek. Werk af met de knapperige ringen lente-ui en enkele druppels balsamicoazijn. Voeg eventueel ook wat groene Tabasco toe voor een milde pittige toets. Smakelijk!
Notities
Je kan uiteraard ook met diepvriesspinazie werken. Let er dan wel op dat deze voldoende ontdooid en niet overdreven vochtig is.
Deel dit Recept
|
|
|
|
Speak Your Mind