Porties | Kook Tijd |
4personen | 20minuten |
Porties |
4personen |
Kook Tijd |
20minuten |
Ingrediënten
- 2 wortelen
- 1 selderstengel
- 1 prei
- 2 uien
- 400 gram tomatenblokjes (blik) Of 3 verse tomaten.
- 1 liter visbouillon Indien blokjes: twee blokjes in één 1l water oplossen.
- 150 gram grijze garnalen gepeld
- peper, zout, paprikakruiden en Tabasco
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Snijd alle groenten fijn en stoof ze gaar in een beetje boter.
- Voeg er de visbouillon en de tomaten aan toe en laat de soep verder inkoken.
- Mix het geheel na een kwartiertje pruttelen en giet het door een zift of puntzeef. Voeg er de garnalen aan toe en kruid het geheel goed af met de kruiden (naar eigen smaak). Dien heet op.
Notities
Tip: geef je soep een extraatje door er gemalen kaas (Emmentaler) bij te serveren. Héél feestelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind