De recepten van Pascale Naessens zijn om verschillende redenen heel populair. Ze zijn gezond, vragen niet veel moeite en zijn - ondanks de eenvoudige ingrediëntenlijst - origineel. Dit recept noemt ze dikwijls haar beste recept, het proberen waard met andere woorden!
De recepten van Pascale Naessens zijn om verschillende redenen heel populair. Ze zijn gezond, vragen niet veel moeite en zijn - ondanks de eenvoudige ingrediëntenlijst - origineel. Dit recept noemt ze dikwijls haar beste recept, het proberen waard met andere woorden!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 5minuten | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 5minuten |
Kook Tijd |
20minuten |
Ingrediënten
- 4 kabeljauwhaasjes 150 gram per persoon
- 4 tomaten
- 3 eetlepels soajsaus
- 3 eetlepels mosterd niet te scherp
- olijfolie
- zwarte peper
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Snijd de tomaten in dunne plakjes. Schik ze dakpangewijs in een ovenschaal die eventueel lichtjes ingevet is met olijfolie. Pascale werkt per stukje vis, je kan echter net zo goed de volledige bodem van je schaal bedekken.
- Meng de sojasaus met de mosterd. Voeg ook twee eetlepels olijfolie toe.
- Bestrooi de tomaatjes met een beetje zwarte peper en een beetje van de soja-mosterdsaus.
- Schik de stukken vis op de tomaten en schep op elk stuk vis de rest van de saus. Schuif in een voorverwarmde oven (180°) en laat zo'n 20 minuten garen. Serveer naar wens met rijst, gekookte aardappelen, puree,... Of gewoon zo! Smakelijk!
Notities
Je kan ook met kabeljauwfilet werken, die is doorgaans wat dunner. Hou daar rekening mee voor de gaartijd, een kwartiertje zal dan volstaan.
Deel dit Recept
Dank je wel. Het was erg lekker en simpel te maken.