Voor een frisse en zomerse salade is het altijd een leuk idee om smaken te contrasteren. Dat heeft dit recept goed begrepen: gegrilde halloumi met zoete mango en smeuïge avocado! Klinkt heerlijk, toch? Heerlijk als lunch of brunch en helemaal niet veel werk.
Voor een frisse en zomerse salade is het altijd een leuk idee om smaken te contrasteren. Dat heeft dit recept goed begrepen: gegrilde halloumi met zoete mango en smeuïge avocado! Klinkt heerlijk, toch? Heerlijk als lunch of brunch en helemaal niet veel werk.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
2personen | 10minuten | 5minuten |
Porties | Prep Tijd |
2personen | 10minuten |
Kook Tijd |
5minuten |
Instructies
- Hak de hazelnoten grof. Rooster ze kort in een pan met antikleeflaag en laat afkoelen.
- Snipper ondertussen de rode ui in fijne ringen. Besprenkel met vers limoensap en zet opzij.
- Versnijd de avocado's in halve maantjes en de mango in blokjes.
- Snijd de halloumi in reepjes en bak in dezelfde pan als de hazelnoten goudbruin in een klein beetje olijfolie.
- Schik de stukjes avocado en mango op elk bord, vul aan met de warme reepjes halloumi. Werk af met de uiringen, de geroosterde noten en wat gesnipperde munt. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind