Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 15minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
Ingrediënten
- 1 sjalot fijngesnipperd
- 400 gram fijne prinsessenbonen
- 12 plakjes gerookt spek flinterdun
- boter
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Snijd de uiteindes van de prinsessenboontjes af.
- Smelt een beetje boter in een kookpoot. Fruit de gesnipperde sjalot.
- Voeg de boontjes toe, kruid met peper en een weinig zout. Laat even aanstoven.
- Overgiet met water en breng aan de kook. Laat kort garen zodat de boontjes nog fris groen en een beetje knapperig zijn. Laat daarna uitlekken.
- Verdeel de uitgelekte boontjes over de plakjes spek. Rol ze stevig op.
- Verhit een ruime pan met een klontje boter. Bak de rolletjes net voor het opdienen even aan zodat het spek knapperig wordt. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind