Een fraai hapje is de perfecte eye-catcher om een feestelijk moment lekker te starten. Wanneer je hapjes presenteert in een glaasje zorg je er bovendien voor dat ze makkelijk uitgedeeld en opgegeten kunnen worden. Dit feestelijke hapje met garnalen, verse kaas en avocado is lekker en toch eenvoudig.
Een fraai hapje is de perfecte eye-catcher om een feestelijk moment lekker te starten. Wanneer je hapjes presenteert in een glaasje zorg je er bovendien voor dat ze makkelijk uitgedeeld en opgegeten kunnen worden. Dit feestelijke hapje met garnalen, verse kaas en avocado is lekker en toch eenvoudig.
Porties | Prep Tijd |
6glaasjes | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
6glaasjes | 10minuten |
Ingrediënten
- 1 avocado
- enkele takjes koriander
- 0,5 citroen
- 100 gram grijze garnalen
- 100 gram verse kaas
- enkele takjes dille
- peper en zout
- paprikapoeder scherp
Porties: glaasjes
Ingrediënten
Porties: glaasjes
|
Instructies
- Plet het vruchtvlees van de avocado en meng met een paar fijngehakte blaadjes koriander.
- Fris op met enkele druppels citroensap en werk met peper/zout af tot een eenvoudige guacamole.
- Lepel in brede, lage glaasjes wat guacamole aan de ene kant. Doe hetzelfde met ongeveer evenveel kaas aan de andere kant van het glaasje.
- Bestrooi de kaas met wat paprikapoeder.
- Verdeel de grijze garnalen over de glaasjes. Werk af met een stukje citroen en een takje dille. Smakelijk!
Deel dit Recept
Top