Tijdens de feestdagen wil elke gastheer of -vrouw zijn gasten culinair verwennen. Exquise producten, zoals kaviaar, zijn helaas vreselijk duur. Gelukkig bestaan er ook goedkopere producten die zeker zo feestelijk en lekker kunnen zijn. Dit recept leert je een supersimpel toastje met tarama maken: een roze mousse van de eitjes van kaviaar of steur.
Tijdens de feestdagen wil elke gastheer of -vrouw zijn gasten culinair verwennen. Exquise producten, zoals kaviaar, zijn helaas vreselijk duur. Gelukkig bestaan er ook goedkopere producten die zeker zo feestelijk en lekker kunnen zijn. Dit recept leert je een supersimpel toastje met tarama maken: een roze mousse van de eitjes van kaviaar of steur.
Porties |
4personen |
Porties |
4personen |
Ingrediënten
- 12 krokante toastjes
- 100 gram tarama
- 1 groene, opgelegde chilipeper
- 3 opgelegde zilveruitjes
- 1 eetlepel zoete mayonaise
- 1 takje dille
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Besmeer de toastjes met de tarama. Laat ondertussen de chilipeper en zilveruitjes uitlekken.
- Snijd de peper in ringetjes, verwijder de zaadjes indien het niet te pikant hoeft te zijn.
- Schik op elk toastje een ringetje chilipeper. Snijd de zilveruitjes in kwartjes en leg eveneens op elk toastje één partje.
- Werk elk toastje af met een dropje zoete mayonaise en een plukje dille. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind