Een lekker vispapillot komt niet dikwijls op tafel, terwijl het een heel eenvoudige en gevarieerde manier is van koken. Zoals immer zorgt Colruyt voor smakelijke inspiratie: dit smaakvolle recept kan je zowel in de keuken als op de barbecue bereiden.
Een lekker vispapillot komt niet dikwijls op tafel, terwijl het een heel eenvoudige en gevarieerde manier is van koken. Zoals immer zorgt Colruyt voor smakelijke inspiratie: dit smaakvolle recept kan je zowel in de keuken als op de barbecue bereiden.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 30minuten | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 30minuten |
Kook Tijd |
20minuten |
Ingrediënten
- 1 rode ui gepeld en fijngesnipperd
- 4 stukken witte visfilet leng, kabeljauw, schelvis, koolvis,...
- 5 stengels bleekselder in korte, fijne reepjes gesneden
- 1 venkelknol in fijne reepjes gesneden
- 2 tomaten in fijne blokjes gesneden
- 1 dl room
- 2 dl geuze
- 1 eetlepel mosterd
- 1 bosje peterselie fijngehakt
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Verhit een flinke scheut olijfolie. Fruit de gesnipperde rode ui met de reepjes selder en venkel.
- Voeg na een vijftal minuutjes de room, geuze en mosterd toe. Roer om, kruid bij met peper/zout en laat een tiental minuutjes inkoken op een zacht vuur.
- Verdeel de groentjes met het smeuïge sausje over een ruim stuk bakpapier per persoon/visfilet. Leg er telkens een stukje vis op, afgewerkt met enkele stukjes tomaat en wat fijngehakte peterselie.
- Plooi de papillots goed dicht en wikkel ze daarna in een stuk aluminiumfolie.
- Laat de papillots 20 minuutjes stomen op een hete barbecue, of leg ze in een ovenschaal en laat in een voorverwarmde oven (200°) een half uurtje warmen. Serveer met een glas koude geuze en brood of aardappel in de schil. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind