Porties | Prep Tijd |
1wrap | 5minuten |
Porties | Prep Tijd |
1wrap | 5minuten |
Ingrediënten
- 1 zachte tortilla (wrap)
- 2 eetlepels kruidenkaas
- 5 sneetjes gerookte ham Filet de sax, bacon, Lachsschinken,...
- 1 handvol rucola
- 1 snuifje zwarte peper
Porties: wrap
Ingrediënten
Porties: wrap
|
Instructies
- Smeer de kruidenkaas over het hele oppervlakte van de tortilla. Zorg voor een goede verdeling zonder zuinig te zijn. Smeer evenwel niet te dik, dan overheerst de kaas.
- Kruid bij met wat versgemalen zwarte peper.
- Schik halverwege de tortilla drie sneetjes gerookte ham. Laat lichtjes overlappen. Leg daaronder twee sneetjes, opnieuw licht overlappend.
- Spoel de rucola en verdeel over de helft van de tortilla waar het vlees ligt.
- Druk de rucola goed aan en begin aan die zijde de tortilla op te rollen. Pak in met wat huishoudfolie indien je niet onmiddellijk serveert.
- Snijd met een groot mes in schijfjes van zo'n twee centimeter dik (de uiteindes kan je niet serveren). Houd indien nodig samen met een prikker. Lekker met een koel glaasje rosé of witte wijn. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind