Porties |
3personen |
Porties |
3personen |
Ingrediënten
- 350 gram tagliatelle naar keuze
- 1 dikke stam broccoli
- 1 geutje room
- 1 snuifje peper naar smaak
- 1 snuifje zout naar smaak
- 50 gram boter
- 5 dl melk
- 50 gram bloem
- 1 handvol gemalen kaas
- 1 geutje olijfolie naar keuze
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Laat de tagliatelle beetgaar koken in zout water.
- Kuis de broccoli, was hem en verdeel in kleine stukjes. Stoom of kook de broccoli beetgaar.
- Maak een bechamelsaus en voeg op het laatste wat gemalen kaas toe.
- Schik de tagliatelle in een vuurvaste schotel. Leg daar de stukjes broccoli op. Overgiet met de kaassaus. Strooi er nog wat gemalen kaas bovenop en zet even in een hete oven.
TIPS
- Je kan nog wat stukjes gerookte zalm onder de tagliatelle doen.
- Je kan de broccoli vervangen door bloemkool of prei of andere groenten naar keuze.
Deel dit Recept
Speak Your Mind